E-mailmarketing

E-mailmarketing

Net als sociale media is e-mailmarketing, het versturen van nieuwsbrieven  een essentieel hulpmiddel bij een digitale marketingcampagne. E-mailmarketing blijft favoriet.

Het opzetten van een e-mailmarketingcampagne is een geweldige manier om jouw doelgroep te bereiken en ervoor te zorgen dat ze jouw producten en diensten beter leren kennen.

Het regelmatig versturen van een nieuwsbrief kan een enorm obstakel zijn. Wat ga je communiceren en aan wie ga je dat doen. Wat zijn de regels waar je mee te maken krijgt? AVG?

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp van jouw nieuwsbrief, maar wij kunnen ook zorgen voor de content en het versturen ervan. Dit ligt helemaal aan jouw behoefte.

Met onze e-mailmarketing software maakt je eenvoudig mooie nieuwsbrieven. Standaard zijn alle templates responsive voor een perfecte weergave op mobiel. Hierdoor creëer je een prettige leeservaring op telefoon of tablet en zorg je voor betere resultaten op alle platformen.

Ideaal voor kleine en grote bedrijven, gebruiksvriendelijk en vol geweldige e-mailmarketing functies.

Wij bieden de volgende mogelijkheden

Template DESIGN

Wij ontwerpen een nieuwsbrief op maat, een die precies bij jouw huisstijl past. Zo laat je een professionele indruk bij de lezer achter en zorg je voor een betere naamsbekendheid.

l

Content

Wij schrijven jouw nieuwsbrieven.
In samenwerking met jou bedenken wij  interessante content dat leuk is om te lezen en de klantenbinding verhoogt.

Responsive

Standaard zijn alle templates responsive voor een perfecte weergave op mobiel. Hierdoor creëer je een prettige leeservaring op telefoon of tablet en zorg je voor betere resultaten op alle platformen.

Statistieken

Meten is weten. Vanuit het Statistieken Tabblad kan je exact zien en volgen hoeveel e-mails zijn geopend en wanneer. Op welke link bezoekers klikken en veel meer.