Jouw lokale SEO expert

Wij zijn er om SEO transparant, simpel en benaderbaar te maken voor al onze klanten.

Als je op zoek bent naar een lokaal SEO-team in Waalwijk, ondersteund door een wereldwijd netwerk om jouw bedrijf in elke fase te helpen? Dan zijn wij jouw perfecte partner. We creëren niet alleen prachtig en creatieve websites, maar we zorgen er ook voor dat de websites technisch gezien helemaal in orde zijn.

Dit betekent dat je bij ons altijd kan bellen of een e-mail kan sturen. Laten we samen jouw online vindbaarheid en groei bespreken. Maar voordat we beginnen, vraag jij je misschien af: Wat is SEO en waarom is het zo belangrijk?

SEO certified

Als gecertificeerde Nettl SEO partner zijn wij dé specialist in Waalwijk en omgeving voor goed vindbare websites.

WAT IS SEO

We willen allemaal zo hoog mogelijk weergegeven worden in Google met ons bedrijf of website.

Er zijn dingen die we kunnen doen om Google en andere zoekmachines te helpen om jouw website een hogere prioriteit te laten geven zodat de rankings na verloop van tijd verbeteren.
Het is echter complex en het verandert voortdurend. Maar we maken het graag zo transparant mogelijk. Heel simpel gezegd komt het neer op twee dingen die je goed moet doen – Relevantie en Autoriteit.

Relevantie

Kan Google je website makkelijk lezen en denkt het dat de inhoud goed genoeg en relevant is? Het ontwerpen van een technisch goede en simpele website helpt zoekmachines enorm bij het vergroten van je online vindbaarheid. Maar vergeet vooral je bezoekers niet. Het is belangrijk dat de informatie op je website relevant is. Bied de bezoeker de informatie die hij zoekt.
Ook is een uitstekende gebruikerservaring hierin erg belangrijk. Dit staat bekent als ‘on-page SEO’.

Autoriteit

Hoe goed vertrouwen zoekmachines, zoals Google, je website? Want deze ‘autoriteit’ bepaalt mede hoe hoog je weergegeven wordt. Dus hoe vaker anderen naar je website en content linken, hoe betrouwbaarder je bent. Dit staat algemeen bekent als ‘off-page SEO’. Zowel ‘on-page’ als ‘off-page’ SEO vereisen continu aandacht om optimaal te functioneren.

Dit kun je van ons verwachten

Gratis check

Start met het aanvragen van een GRATIS SEO CHECK. We analyseren je website om te zien hoe we je online vindbaarheid kunnen vergroten.

Samen aan de slag

We gaan je niet vervelen met een lading technische informatie. Wel krijg je van ons een no-nonsense visie over de mogelijke verbeteringen.

 

i

Pakket adviseren

We sturen je een voorstel voor een pakket met daarin duidelijk beschreven wat we elke maand aan je website uitvoeren om zo je online vindbaarheid te vergroten.

 

SEO heldendom

We starten het project en doen vervolgens een tweede uitgebreide SEO check. Als je SEO pakket gelanceerd is, krijg je van ons regelmatig updates over de groei die je website doormaakt.