Nettl :One

Voor prachtige websites

Een mobiele, tablet-vriendelijke en responsive website, alles in één

Mooie responsive websites

al vanaf  € 499,-

Het starten van een eigen onderneming is voor velen erg spannend. Daar komt veel bij kijken. Een zakelijke website kan dan niet ontbreken! Deze moet er professioneel uitzien, maar moet ook betaalbaar zijn. Het online krijgen van jouw bedrijf kan best overweldigend zijn.

Wij kunnen alles verzorgen: van het opzetten van jouw hosting tot het lanceren van jouw zakelijke website of het indienen bij zoekmachines.

Wij zijn jouw lokale webstudio

We bouwen professionele, mobielvriendelijke websites al vanaf € 499,- Eenvoudig te bewerken en zoekmachine klaar!

Maar daar blijft het niet bij!
Zodra jouw website live is, controleren we deze systematisch om ervoor te zorgen dat jouw beheersysteem en alle componenten up-to-date zijn. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het technische gedeelte.

Onze Geeks zijn een onderdeel van al onze pakketten, dus of je nu een kijkje wilt nemen in het contentmanagementsysteem (CMS) van jouw website of advies nodig hebt over het toevoegen van meer pagina’s aan de website, wij zijn er altijd wanneer jij ons nodig hebt.

Jouw Nettl :One website

j

Gemakkelijk te bewerken

Je Nettl :one website heeft een ingebouwd content management systeem. Bewerk gemakkelijk tekst en update zelf je afbeeldingen,  zo vaak als je zelf wilt.

Schaalt met je mee

Nettl :one is gebouwd op een sterke basis. Onze modulaire aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en functionaliteiten kunnen toevoegen wanneer jij er klaar voor bent.

U

SEO klaar

Iedere Nettl :one site is standaard zoekmachine klaar. Stijgen in zoekmachine ratings heeft continuïteit, vaardigheid en inspanning nodig. Vertel ons je wensen op dit vlak.

Veilige hosting

Een Nettl :one website zal worden gehost op het cloud platform van Nettl, aangedreven door AWS. Dit maakt gebruik van een stabiel en veilig netwerk waar onder andere bekende namen zoals Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon op draaien.

Bekijk ook onze andere website pakketten Nettl :connect en Nettl :commerce      

Wij zijn Mobieler dan ooit!

Wij gebruiken onze mobiele telefoons vaker dan de computer om lokale bedrijven te zoeken. Dat betekent dat jouw potentiële klanten informatie zoeken over jouw bedrijf met hun mobiele apparaten..

Wat is een responsive website?

Een website die zich automatisch aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, smartphone of zelf een smart tv is.

Dit kun je van ons verwachten

Voorstel

Naar aanleiding van ons gesprek, maken wij een geheel vrijblijvende offerte.

Live Omgeving

Wij bouwen een live werkende website, in een test omgeving, die je kan testen op verschillende apparaten.

I

Lancering

Na goedkeuring zetten we je site live, op een nieuwe of bestaand domein. Dit kan al binnen 48 uur.

Veilige hosting

Wij hosten onze websites op het cloud platform van Nettl. Dit maakt gebruikt van een stabiel veilig netwerk waar onder andere bekende namen als Netflix, Pinterest, Expedia en Amazon op draaien.

SEO specialist nodig?

Wij zijn er om SEO transparant, simpel en benaderbaar te maken voor al onze klanten.
Wij zijn jouw lokale SEO experts!

Laten we samen jouw online vindbaarheid en groei bespreken. Maar voordat we beginnen, vraag jij je misschien af:
Wat is SEO en waarom is het zo belangrijk?