Frequently asked questions

FAQ

Wij krijgen hele uiteenlopende vragen.

Van de meest gestelde vragen hebben wij de antwoorden hieronder geplaatst.

Ik heb al een domeinnaam – kan ik deze gebruiken?

Jazeker, als je al een domeinnaam hebt kunnen wij deze gewoon gebruiken. Maak een afspraak en wij leggen je uit hoe dat in zijn werk gaat.

Hosten jullie mijn website?

Om het beste uit ons, maar zeker uit je website te halen, raden wij aan onze robuuste, super krachtige, cloud gebaseerde hostingservice te gebruiken.

Kan ik mijn website ook ergens anders hosten?

Natuurlijk kan dat. We kunnen je jouw websitebestanden geven zodra deze zijn voltooid om elders te hosten. Maar om je website in de toekomst te kunnen bewerken met bijvoorbeeld extra functionaliteiten etc., moet deze bij ons worden gehost.

Kan ik pagina’s toevoegen als mijn website online staat?

Ja zoveel als je wilt. Vraag ons naar de meerprijs.

Kan ik mijn website bewerken op zowel PC’s als Macs?

Ja. Al onze websites kunnen vanuit elke browser worden bewerkt. We raden je wel aan om je browser steeds bij te werken naar de meest recente versie.

Moet ik mijn website zelf updaten?

We hebben het makkelijk gemaakt voor je om het zelf te doen, maar dat hoeft niet.

Als jij wilt dat wij jouw site updaten voor je, kan dit vraag ons naar de meerprijs.

Hoe snel heb ik een website?

Dat hangt af van de grootte van de website en van de functionaliteiten die je op de website wilt hebben. Als jij alle tekst en afbeeldingen digitaal aanlevert, kan dit de benodigde tijd verkorten.

Voor een minder ingewikkelde website kan dit zelf binnen 48 uur, mits wij tekst en afbeeldingen op tijd ontvangen.

Hoe lever ik tekst en beelden aan?

Door de afbeeldingen en tekst digitaal aan te leveren, kan jij je websitekosten verlagen. We geven de voorkeur aan dat de tekst in Word aangeleverd wordt en dan de afbeeldingen opgeslagen zijn als JPEG’s of PNG’s.
We kunnen echter met vrijwel elk bestand werken, dus als je ze al in een andere bestand hebt, vraag ons om advies.

En als ik geen tekst of afbeeldingen heb?

Daar kunnen wij ook bij helpen. Vertel ons wat je wilt. Onze tekstschrijvers kunnen je helpen met de teksten en onze creatieve vormgevers met de beelden. We hebben toegang tot een beeldbank met meer dan 47 miljoen foto’s.

Hoe weet ik hoe mijn website presteert?

Wij kunnen jouw website geschikt maken voor Goolge analytics, waardoor je veel gegevens over je site krijgt, met veel mooie grafieken.

Hoe kan ik zien hoe mijn website eruit komt te zien?

Wij bouwen jouw website eerst in een live testomgeving, zodat jij deze kan testen op elk mobiel apparaat voordat wij de website online zetten.

Hoe veilig is mijn webstie?

Jouw nieuwe site kan niet worden benaderd door externe, ongegronde of niet-vertrouwde bronnen / partijen. Jouw site is snel, responsive HTML.  Er is geen code die niet wordt bewaard en geen database die kan worden gehackt. De website wordt gehost op ons eigen systeem. Communicatie van gegevens van jouw browser naar onze servers is volledig gecodeerd met behulp van beveiligde TLS HTTPS-codering. Dit zorgt ervoor dat persoonlijke informatie alleen door jou en ons kan worden bekeken.

Bieden jullie e-mail hosting aan?

Je kan je e-mailadressen behouden zoals deze nu zijn. Als je wilt dat wij voor jou e-mailadressen gaan aanmaken, kunnen wij een gmail-account voor je aanmaken die we koppelen aan jouw domein.

En als ik verkeerde wijzigingen aanbreng op mijn website?

Wij kunnen jou heel veel of heel weinig bevoegdheid tot je website geven. Dat ligt helemaal aan jou, Wij kunnen altijd de laatste versie terugzetten, vòòr de verkeerde wijziging, met jou toestemming.

Ik wil mijn producten online verkopen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Ja dat kunnen wij zeker. Heb je al een assortiment, dan kunnen wij je helpen deze online te verkopen.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website voldoet aan de nieuwe Privacy wet?

Eenvoudig voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Het doel van de AVG is om personen te beschermen en duidelijke richtlijnen te scheppen voor personen die persoonlijke gegevens verwerken.

Voldoet jouw website? Doe de AVG test