Koken met Elefteria

Alles over de Griekse keuken en Griekenland

Vanuit haar vak, docent Marketing & Evenementen, is Elefteria in 2018 gestart met haar website over haar passie, de Griekse keuken. Haar missie: de Griekse keuken en Griekenland onder de aandacht brengen van culinair beminnend Nederland. Hierbij probeert ze het verkeerde beeld wat men heeft over de Griekse keuken te doorbreken. De Griekse keuken is zo veelzijdig en zoveel meer dan alleen Tzatziki en Bifteki.

De vraag:

Ik heb al een website maar deze is totaal niet overzichtelijk en niet naar mijn smaak. Ik kan deze ook niet aanpassen. Zou jij eens kunnen kijken hoe ik mijn website beter kan indelen, maar dat het voor de bezoekers ook makkelijker is om recepten te vinden en blogs te lezen die ze leuk vinden. En dat het er goed uitziet.

De uitwerking:

Eerst hebben we gekeken in welke categorieën de recepten en blogs ingedeeld kunnen worden. Zo hebben we bij de recepten naast categorieën als Hoofdgerecht en Nagerecht ook categorieën als Vlees, Vis, Vegetarisch of veganistisch zodat de bezoeker snel een recept kan kiezen waar hij op dat moment zin in heeft.

Nadat we de routing van de website hadden bepaald gingen we kijken naar het ontwerp. Een ontwerp die bij Elefteria past. Zo hebben we de groene kleur van haar logo als accentkleur gebruikt op de website.

De foto’s op de website heeft Elefteria zelf gemaakt, dit zorgt voor een nog persoonlijker resultaat en bepaald de sfeer van de website.

Koken met Elefteria

Alles over de Griekse keuken en Griekenland

Vanuit haar vak, docent Marketing & Evenementen, is Elefteria in 2018 gestart met haar website over haar passie, de Griekse keuken. Haar missie is de Griekse keuken en Griekenland onder de aandacht brengen van culinair beminnend Nederland. Hierbij probeert ze het verkeerde beeld wat men heeft over de Griekse keuken te doorbreken. De Griekse keuken is zo veelzijdig en zoveel meer dan alleen Tzatziki en Bifteki.

De vraag:

Ik heb al een website maar deze is totaal niet overzichtelijk en niet naar mijn smaak. Ik kan deze ook niet aanpassen. Zou jij eens kunnen kijken hoe ik mijn website beter kan indelen, maar dat het voor de bezoekers ook makkelijker is om recepten te vinden en blogs te lezen die ze leuk vinden. En dat het er goed uitziet.

De uitwerking:

Eerst hebben we gekeken in welke categorieën de recepten en blogs ingedeeld kunnen worden. Zo hebben we bij de recepten naast categorieën als Hoofdgerecht en Nagerecht ook categorieën als Vlees, Vis, Vegetarisch of veganistisch zodat de bezoeker snel een recept kan kiezen waar hij op dat moment zin in heeft.

Nadat we de routing van de website hadden bepaald gingen we kijken naar het ontwerp. Een ontwerp die bij Elefteria past. Zo hebben we de groene kleur van haar logo als accentkleur gebruikt op de website.

De foto’s op de website heeft Elefteria zelf gemaakt, dit zorgt voor een nog persoonlijker resultaat en bepaald de sfeer van de website